Vloerverwarming specialist in Gouda

Uw vloerverwarming wordt niet warm, of u denkt met een lek te kampen? Laat dan een professional voor de reparatie zorgen. In de regio Gouda kunt u hiervoor bij ons terecht. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht: wij kunnen uw vloerverwarming doorspoelen en ontluchten, of de pomp vervangen. Nadat wij bij u zijn langs geweest voor reparatie of onderhoud, werkt uw verwarming weer optimaal!

Vloerverwarming plaatsen

Heeft u momenteel nog radiatoren in uw woning, maar wilt u vloerverwarming aansluiten? Dit realiseren wij tevens met plezier voor u. De keuze voor deze verwarmingsvorm biedt veel voordelen. Zo heeft u nooit meer last van koude voeten, scheelt het ruimte in huis en bespaart u op de stookkosten. Vraagt u zich af of vloerverwarming bij uw woning past? Laat onze medewerkers dan eens met u meekijken en u adviseren. Als u vervolgens kiest voor vloerverwarming plaatsen, voeren wij dit op vakkundige wijze voor u uit.

Schakel ons in

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden, of wilt u meteen een beroep op ons doen? Neem dan vooral contact met ons op! Telefonisch kunt u ons bereiken op het nummer 0800 255 3733, voor spoed zelfs 24/7! Wanneer u ons contactformulier invult, laten wij vlug van ons horen. In en om Gouda staat uw vloerverwarming specialist voor u klaar!