CV lekkage in Gouda vlug verholpen

Een kapotte ketel, stank, vochtplekken op de muur en het plafond: CV lekkage kan voor heel wat overlast zorgen. Een lek moet dan ook zo snel mogelijk worden gerepareerd. Hoe eerder u erbij bent, hoe beter! In de regio Gouda kunt u hiervoor bij DA.Installatietechniek terecht. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en we zetten onze uitgebreide kennis en kunde met plezier voor u in. De overlast is dan vlug voorbij!

Uw CV ketel lekt water?

Lekkage aan uw CV ketel kan zich op verschillende manieren tonen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u de ketel de laatste tijd wel erg vaak moet bijvullen. Er komt een kleinere straal uit de kraan, of u ruikt een muffe geur. De ene keer is het ontzettend duidelijk dat u met een lekkende CV ketel te maken heeft; in andere gevallen is dat lastiger. Wij raden u aan om altijd, ook als u het niet zeker weet, een specialist naar de ketel te laten kijken. Zo kunt u een mogelijk lek in een zo vroegtijdig mogelijk stadium opsporen. Dat scheelt u reparatiekosten en overlast!

Neem contact op

Bij CV lekkage kunt u altijd contact met ons opnemen. Of het lek zich nu in de ketel, in een radiator of CV leiding bevindt: wij sporen het voor u op en repareren de schade. Voor dergelijke spoedgevallen kunt u ons 24/7 bereiken op het nummer 085 - 106 10 35. Uw CV ketel lekt? Wij staan in Gouda en omstreken voor u klaar!