CV storing in Gouda, wat nu?

Wordt uw woning niet meer goed warm? Maakt uw CV ketel ontzettend veel lawaai als u warm water gebruikt, of erger, komt er helemaal geen warm water meer uit de kraan? Grote kans dat er sprake is van een CV storing. Als de ketel niet goed werkt, lek is of zelfs helemaal uitvalt zit u met een probleem, u kunt immers niet lang zonder kachel en warm water!

U kunt met behulp van het onderhoudsboekje zelf proberen om de CV storing te verhelpen. Dit is in een aantal gevallen goed mogelijk. In het boekje staan alle veelvoorkomende storingscodes en wordt vermeld hoe u het probleem kunt verholpen. Ga echter nooit zelf aan de slag: een ervaren CV monteur helpt u graag! In Gouda en omgeving kunt u altijd een beroep doen op onze experts. We staan bij spoed dag en nacht voor u klaar.

Altijd hulp voorhanden

Is uw CV uitgevallen? Onze specialisten beseffen hoe belangrijk een goed werkende ketel is. We zorgen er dan ook voor dat u er snel weer warm bijzit. Aarzel daarom niet en neem meteen contact met ons op. U kunt bij DA.Installatietechniek terecht voor storingen aan de volgende merken ketels:

CV ketel uitgevallen? In Gouda en omstreken kunt u altijd op ons rekenen.